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March 31, 2008

Cherry leaf cake + Strawberries

Dsc00754

Ingredients 材料 (パウンド型1個分)
100g flour 小麦粉
80g brown sugar 三温糖
100g margarine マーガリン
2 eggs たまご
some vanilla extract バニラエッセンス少々
5-6 cherry leaves 桜の葉
70g strawberry chocolate いちごチョコ
some strawberries for decoration 飾り用のいちご

Preparation したごしらえ
・Shift the flour twice. 小麦粉は2回ほどふるっておく。
・Chop the cherry leaves and the strawberry chocolate (don't have to be together).
桜の葉といちごのチョコは細かく刻む(一緒にでなくてよし)
・Preheat an oven to 180 degree C. オーブンを180℃にあたためておく。

①Put the eggs and the sugar and stir until fluffy with hotwater under the bowl. たまごと砂糖をボウルに入れ、湯煎にかけながらふわふわになるまであわ立てる。

②Add the chopped cherry leaves.桜の葉を混ぜる。

③Add the flour and melted margarine little by little and mix them. 小麦粉と溶かしマーガリンを少しずつ加えながら混ぜる。

④Add the strawberry chocolate and mix well. いちごのチョコを加えて混ぜる。

⑤Pour the dough in a rectangle cake bat and drop it a few times. パウンド型に生地をいれ、数回落とす。

⑥Put it in the oven (180degree C) and bake it for 40 minutes. オーブンに入れて、180℃で40分焼く。

⑦Decorate with the strawberries and enjoy. いちごを飾りつけてできあがり。

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