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April 09, 2009

キッシュとミネストローネスープ Quiche Lorraine et Soupe Minestrone

そんなわけで、友人の激ウマ ミネストローネスープをまねて、作ってみました。
So, I cooked minestrone soup at our home stimulated by my friend's delicious one.

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鍋にお水を入れて、塩こしょうして火にかけます。野菜を小さく刻み、コトコト煮込むこと数十分・・アクを取りながら、だいたい煮込めたところでニンニク、バジル、マーガリン(またはバター)を大さじ1弱加えてまた少し煮込みます。再度塩こしょうで味を整えたら、食べる前にパスタを加えて、ゆであがったらできあがり。実はバジルと間違えてパセリも入れちゃいましたbleah
私のスープには、トマト、たまねぎ、にんじん、豆(ミックスで売ってるもの)、パプリカ(赤)、ピーマンそれから、ムーミンパスタが入ってますbleah
Put water in a pot and add salt and pepper, then boil it. Cut vegetables in small pieces and put in the pot. Boil for twenty to thirty minutes removing the floating broth. Then add garlic, basil and a table spoonful of margarine (or butter) and boil another couple of minutes. Add salt and pepper if it's not enough. Put pastas before you eat and boil for several minutes. I also added parsley by mistake...
In my soup I used tomatoes, onions, carrots, beans (mix of three kinds), red and green peppers and pastas shaped moomin characters :-)

キッシュ・ロレーヌは初めてパイから作りました。It was the first time to cook the dough of quiche.
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*ingredients*材料(for a 20cm tart plate)
Dough 生地 :

290g of flour 小麦粉
70g of margarine マーガリン
1/2 cup of water 水 1/2カップ
pinch of salt 塩少々
Content 中身 :
3 eggs 卵
2 cups of milk 牛乳2カップ
2.5 slices of bacons ベーコン 2.5枚
salt and pepper 塩こしょう

1) 生地をつくる。小麦粉に塩を加え、マーガリンを加えてポロポロになるまで混ぜる。
Make the dough. Put the flour in a bowl and add some salt. Add the margarine and mix them until they become small pieces.

2) 少しずつお水を混ぜながら、手のひらを使ってこねる。生地のまとまり具合で水の量を調整する。生地がまとまったら、めん棒で3mmくらいの厚さに伸ばす。
Add the water little by little and knead the dough using the palm. Adjust the amount of water so the dough won't be too powdery or sticky. Roll the dough for about 3mm thick by a roller.
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3) パイ皿に生地をしく。Spread the dough on a tart plate.

4) ベーコンを切って、3のパイの上にのせる。Cut the bacons and put on the dough.
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5) ボウルに卵と牛乳、塩こしょうを入れて混ぜる。In another bowl put the eggs, milk, salt and pepper and beat them well.

6) パイの上に5を注ぐ。Pour the 5 into the tart plate.
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7) 190〜200℃のオーブンで30〜40分焼く。Preheat the oven to 190-200 degree C. Bake for 30-40 minutes in the oven.
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ちょっとこげちゃった。久しぶりに家で食べるというカールおじさんは写真まで撮ってました(笑)ちょっと水分がいっぱい出ちゃって、生地の底がべちゃっとしてしまった。。。中身は茶碗蒸しみたい。。香りも。
The surface is burnt a little... Carl even took pictures before the dinner since it's been long for him to eat it at home. The bottom of the tart was a bit wet...

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