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May 26, 2009

Gâteau au fromage チーズケーキ

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先日、またそば粉のガレットを食べた時に、スモークサーモンとブルーベリージャムと一緒に食べたくて買った、クリームチーズが余っていたので。

I bought cream cheese to have them with galette, smoked salmon and blueberry jam. And today I baked cheese cake with the leftover.

*Ingredients*材料
60g of cream cheese クリームチーズ60g
50g of yogurt ヨーグルト50g
15g of sugar 砂糖15g
1 egg 卵1個
biscuits, crackers, cookies or cereals ビスケット、クッキー、クラッカーやシリアル
20g of margarine マーガリン20g

1) ビスケット類を細かく砕く。ちなみに、家にあったものを使ったので、クラッカー3枚とチョコシリアル2カップくらいを使いました。溶かしマーガリンを加えてよく混ぜます。ケーキ型の底に強く敷き詰め、冷蔵庫で冷やします。Break the biscuits, crackers... into pieces. I used three crackers and two cups of chocolate cereals which I had in our kitchen. Add melted margarine and mix well. Press in bottom of a cake mold firmly and place it in a fridge.
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2) ボウルにクリームチーズとヨーグルトを加えて、滑らかになるまでかき混ぜます。砂糖と卵黄を加えてまた良く混ぜます。In a bowl put the cream cheese and the yogurt and mix them until they become smooth. Then add the sugar and egg yolk and mix well.
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3) 卵白をツノが立つまで泡立てます。チーズの生地に半分ずつ加え、へらで切るように混ぜます。残りも加えて混ぜます。Beat the egg white until stiff peaks form. Add the half of it into the cheese bowl and mix them not to break the form. Add the rest and mix as well.
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4) 生地を先ほどのケーキ型に流し入れ、160℃に予熱したオーブンで30分ほど焼きます。 Pour the dough on the cake mold and bake in the oven preheated to 160 degrees C and bake for 30 minutes.
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出来上がり☆
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こんなんだから痩せないのかな。。。

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