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June 05, 2009

Tortellini トルテリーニ

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この前フランスのママンが送ってくれた、トルテリーニ。パスタの中に、ハムやチーズが入っています。カールおじさんは、日本で見つからなかったって頼んだみたいだけど、輸入食品のお店にあります。ちなみに、トルテローニというのもあるけど、その違いは大きさらしい。
Maman sent us some packages of tortellini a couple of months ago. Tortellini is a pasta which wraps a piece of ham or cheese. The difference between Tortelloni seems to be the size.

前回はコンソメスープで茹でて、そのまま食べましたが、ソースを作ってみることにしました♪袋の裏に書いてあったレシピを自分好みかつ冷蔵庫のものでアレンジして・・・。
Last time we just cooked them with consomme soup but this time I prepared sauce! It is based on a recipe on the back of the package with some adjustments (mainly for the foods in our fridge).

*Ingredients*材料
1/4 of an onion たまねぎ 1/4個
1/2 of a carrot にんじん 1/2本
2-3 leaves of cabbage キャベツ 大きめの葉2〜3枚
Tomato (canned, 400g) トマト缶(400g入)1
1/2 cup of red wine 赤ワイン1/2カップ
Sime parsley, oregano, salt, pepper and olive oil
パセリ、オレガノ、塩、こしょう、オリーブオイル

1) たまねぎは細かく切ります。にんじんとキャベツはフードプロセッサで細かくします。
Cut the onion into small pieces. Chop the carrot and the cabbage with a food processor.

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2) 鍋にオリーブオイルをしいて、たまねぎを炒めます。その後にんじんとキャベツを加えて更に炒めます。
Spread oil in a pot and fly the onion. Then add the carrot and the cabbage and fly some more.

3) 赤ワインを加えます。パセリ、オレガノ、塩こしょうします。トルテリーニも味がしっかりしてるので、薄味にします。
Add 1/2 cup of red wine. Then add parsley, oregano, salt and pepper. In order to enjoy the taste of tortellini, I tried to add less salt.


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4) トマトを加え、煮立てます。
Pour the tomato and cook well.

5) トルテリーニは固形コンソメを入れたお湯で煮ます。中身入ってるので15分以上かかります。
Cook tortellini with consomme soup (using a consomme cube).


6) ソースと一緒にいただきますrestaurantEnjoy tortellini with the sauce.
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