« Cake salé aux pommes de terre, potirons et au jambon fumé | Main | 横濱チャーハン Yokohama Chaofan »

May 24, 2010

Cake salé omelette?

Cakeomlette

まだ開発途中のケーク・サレ。卵生地の中に、チキンライスが入っています。つまり、オムライス状態note

My original cake salé under development. We have a Japanese-Western dish called "Omerice". It looks like an omelette but there's a "Chicken rice" underneath. For more information about chicken rice, see follows:

チキンライスrestaurantは、

たまねぎ1/2、鶏肉適量を油をひいたフライパンで炒め、だいたい火が通ったら米2合を加えます。油が足りなかったらここで足しちゃいますwink
Fry 1/2 of onion, cut in pieces, and chickens with some oil on a frying pan. Add two rice cups of rice (150g*2) and add some more oil if needed.

お米が油を吸ったら火を止め、コンソメ320ml(市販の固形コンソメ1個を溶かしたもの)、酒大さじ3、ケチャップ大さじ4〜5を加えて、炊飯器に投入downwardright
When the rice contains enough oil, stop heating and pour 320ml of consomme soup, three table spoons of sake, 4-5 table spoons of tomato ketchup and put in a rice cooker.

冷凍のミックスベジタブルを加え、スイッチオンon
Add frozen mix vegetables (peas, cones and carrots) and start cooking.

卵3、小麦粉100g、牛乳200cc、有塩マーガリン30gを混ぜたものに、チキンライスを投入。ケーキ型に入れて、170-180℃で25分ほど焼きましたsandclock
Put three eggs, 100g of flour, 200cc of milk and 30g of salted margarine in a bowl and mix. Add the chicken rice in it and pour in a cake mold. Bake in the oven for 25 minutes at 170-180C.

味はまずまずだけど、仕上がりに満足していないので、またチャレンジしますsign03
It was not too bad but I am not satisfied...I'll give it a try again!

|

« Cake salé aux pommes de terre, potirons et au jambon fumé | Main | 横濱チャーハン Yokohama Chaofan »

「グルメ・クッキング」カテゴリの記事

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://app.cocolog-nifty.com/t/trackback/40369/48446204

Listed below are links to weblogs that reference Cake salé omelette? :

« Cake salé aux pommes de terre, potirons et au jambon fumé | Main | 横濱チャーハン Yokohama Chaofan »