« 多忙な週末 Busy Weekend | Main | ミスド×リラックマ Mister Donut and Rilakkuma »

November 26, 2010

PAUL -La Baquette Charlemagne

先日の結婚式の帰り、品川を通ったので念願のPAULに寄りました。

154740_475564956552_528876552_58658
クロワッサン。そのまま食べましたが、おいしかったshineクロワッサンってどう食べるの?って聞いたら、そのままか、ジャムをつけて、と言っていたので。クロワッサンってロールパンと一緒で、何かつけて食べる印象があったけど、そのままでいいんだなぁ。
A croissant. We ate it without putting anything on and was good. I asked Carl how did they eat a croissant and he said with jam or with nothing. I thought croissants should be eaten with some spread but it is good without anything!


74198_475567836552_528876552_586592
バゲット・シャルルマーニュというらしい。もう少し細いフルートっていうバゲットも有名みたいだけど、今回はこちら。シャルルマーニュって誰?って聞いたら、フランスを作った王様らしいということで、調べたらカール大帝のことだった。でも、よくよく調べたら、PAULの創始者の名前だった・・・(笑)
買った日に食べたら、サクサク美味しかった!翌朝はちょっと湿気ていた。。。
Une baguette charlemagne. There is also a famous baguette called Flute, but this time I chose this. I asked Carl who is Charlemagne and he answered that he's the king who created France. I looked up on the internet and found we usually call him Carl the Great in Japan. But later I found that Charlemagne is the name of the founder of PAUL, Charlemagne Mayot. lol
It was crispy and good on the day I bought, but in the following morning, it got a little soft already.

|

« 多忙な週末 Busy Weekend | Main | ミスド×リラックマ Mister Donut and Rilakkuma »

「グルメ・クッキング」カテゴリの記事

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://app.cocolog-nifty.com/t/trackback/40369/50136120

Listed below are links to weblogs that reference PAUL -La Baquette Charlemagne:

« 多忙な週末 Busy Weekend | Main | ミスド×リラックマ Mister Donut and Rilakkuma »