« クスクス Couscous | Main | 韓国のおみやげ Souvenir from Korea »

May 27, 2011

Kiri Cheese Cake Kiriのチーズケーキ

Kiri
Kiri from France

を使ってチーズケーキを焼きました。
I baked cheese cake with kiri.
notes材料
Ingredients

Kiri 7個分 7 pieces of kiri (18g *7= about 126g)
卵 2 eggs separated
グラニュー糖 20g of granulated sugar
砂糖 20g of sugar
レモン汁 30ml of lemon juice
豆乳 70ml of soy milk
全粒粉 25g of whole wheat flour

1) Kiriは室温に戻し、やわらかくなったら卵黄と砂糖を加えて混ぜる。
Soften kiri cream cheese at the room temperature and add theegg yolk and the sugar and mix well.

Stp1
2) レモン汁と豆乳を加えます。
Add the lemon juice and soy milk.

Stp2
3) 別のボウルで、卵白を泡立てます。グラニュー糖を加え、角が立つまで。
In another bowl, beat the egg white and then add the granulated sugar. Beat until stiff peak forms.

4) ふるった全粒粉を②の生地に加え、メレンゲを泡をつぶさないように混ぜます。
Add the whole wheat flour (shifted) into the bowl of the egg yolk. Add the egg white and mix without squishing the bubbles.

Stp3
5) 型にクッキングシートを敷いて、生地を流しいれます。お湯をはった天板にのせます。160℃に予熱したオーブンで40分ほど焼きます。
Spread baking sheet in a mold and pour the dough. Put the mold on a roasting pan and pour hot water for steam. Bake in the oven preheated at 160 C for about 40 minutes.

Baked
Baked
焼きあがり

Fin
Enjoy with blueberries!
ブルーベリーをのせて、いただきます。


|

« クスクス Couscous | Main | 韓国のおみやげ Souvenir from Korea »

「グルメ・クッキング」カテゴリの記事

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://app.cocolog-nifty.com/t/trackback/40369/51785582

Listed below are links to weblogs that reference Kiri Cheese Cake Kiriのチーズケーキ:

« クスクス Couscous | Main | 韓国のおみやげ Souvenir from Korea »